Geam Spart

Geam Spart
Geamul spart ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Un amestec de amestec de lime Jell-O, amestec de topping bătut, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Rețete similare sunt Cookie-Uri Pentru Vitralii, Desert De Sticlă Spartă, și Vitralii Jello (de asemenea, cunoscut sub numele de sticlă spartă Jello).

Instrucțiuni

1
Pregătiți separat Gelatinele cu aromă de tei, portocale și cireșe, conform instrucțiunilor pachetului, folosind 1 cană de apă clocotită și 1/2 cană de apă rece pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
PortocaliuPortocaliu
ApăApă
VarVar
2
Se toarnă fiecare într-o tigaie separată de 8x8 inci. Se dă la frigider până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mediu, combinați gelatina de lămâie, zahărul și restul de 1 cană de apă clocotită. Se amestecă până se dizolvă gelatina și zahărul. Se amestecă sucul de ananas și se răcește la frigider până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
GelatinăGelatină
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați gelatina fermă în cuburi de 1/2 inch. Pregătiți toppingul biciuit conform instrucțiunilor pachetului. Într-un castron mare, combinați toppingul bătut cu amestecul de lămâie, suc de ananas. Îndoiți gelatina cubată și turnați-o în matriță. Se răcește 5 ore sau peste noapte înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Biciuit ToppingBiciuit Topping
GelatinăGelatină
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista