Gazpacho de roșii proaspete este un vegan supă. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 222 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ardeiul gras, cățelul de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Grădină-Gazpacho Proaspăt, Grădină-Gazpacho Proaspăt, și Gazpacho proaspăt și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lucrând peste castron, stoarceți ușor jumătățile de roșii pentru a elibera semințe și sucuri. Se strecoară sucurile, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult suc posibil (aproximativ 1/2 cană). Aruncați semințele. Tăiați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Suc
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transferați roșiile tocate și sucurile de roșii într-un castron mare de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați următoarele 9 ingrediente.
4
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
5
Lucrând în loturi, gazpacho piure cu 1 cană de apă în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gazpacho
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă gazpacho în filtru grosier setat peste castron mare. Apăsați pe solide pentru a extrage cât mai multă supă posibil. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește cel puțin 2 ore și până la 1 zi.