Tomato și Tomatillo Gazpacho ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 81 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coriandru, cățel de usturoi, serrano chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Tomatillo Gazpacho, Tomatillo Gazpacho, și Tomatillo Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pur & eaacute;e tomatillos, jumătate de roșii, și jumătate de ceapă cu chile, usturoi, oțet, și 1 1/4 lingurite de sare intr-un blender pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Tomate
Oțet
Usturoi
Ardei Iute
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Forțați printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Se amestecă roșiile și ceapa rămase, apa, uleiul și coriandrul. Se răcește până la rece, cel puțin 1 oră și până la 4 ore.