Gazpacho cu mere de țelină ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 4 și costă 83 cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, măr Granny smith și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Supă cremoasă de rădăcină de mere și țelină cu Cheddar la grătar, slănină și sandviș cu muștar cu miere de mere, Sorbet Gazpacho cu Aspic de mere, și Salată De Țelină-Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pur și simplu țelină, măr, apă, suc de lămâie și sare într-un blender până se omogenizează. Se răcește amestecul în blender, acoperit, 1 oră. Se amestecă din nou, apoi se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine. Înmuiați pâinea în supă strecurată 3 minute. Clătiți blenderul și pulsați migdalele până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Migdale
țelină
Măr
Pâine
Apă
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
2
Adăugați supa cu pâine și amestecați. Apoi, cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până la emulsionare.