Gazpacho

Gazpacho
Gazpacho necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 191 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă foarte accesibilă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, castraveți, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Gazpacho pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și tăiați fiecare cățel de usturoi în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
2
Scoateți lăstarul verde din interior, dacă există unul. Umpleți o cratiță mică cu apă rece și adăugați usturoiul. Aduceți apa la fierbere. Când apa începe să fiarbă ridicați usturoiul din apă și într-un castron cu apă cu gheață pentru a-l răci rapid. Repetați acest lucru de două ori, începând întotdeauna cu apă rece în cratiță. Curățați ceapa și tăiați-o în jumătate, apoi tăiați-o în bucăți mari. Curățați castravetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CastraveteCastravete
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Tăiați în jumătate, apoi în bucăți mari. Înjumătățiți ardeii grași, apoi îndepărtați semințele și membranele albe. Se toacă ardeii grași, apoi deoparte împreună cu castravetele și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CastraveteCastravete
CeapăCeapă
SemințeSemințe
4
Tăiați roșiile în pene mari și puneți-le într-un castron cu ceapa, castraveții și ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CastraveteCastravete
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați pâinea, ruptă în bucăți, apoi turnați peste apă. Procesați totul împreună folosind un blender de mână sau folosind un robot de bucătărie. Strecurați gazpacho-ul printr-o strecurătoare cu plasă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GazpachoGazpacho
PâinePâine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
SitaSita
6
Adăugați uleiul, oțetul și maioneza, apoi bateți sau amestecați supa până când este netedă și cremoasă. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește la frigider înainte de servire (cel puțin 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
OțetOțet
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Serviți gazpacho în boluri de supă cu crutoane, plus un strop suplimentar de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CrutoaneCrutoane
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Retipărit cu permisiunea de la de la masa de familie: gătit acasă cu Ferran Adri nr. de Ferran Adri nr. de Ferran Adri nr., (C) Nr. 2011 Phaidon Press
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista