Gazpacho
Gazpacho necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 191 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă foarte accesibilă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, castraveți, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați fiecare cățel de usturoi în jumătate.
Scoateți lăstarul verde din interior, dacă există unul. Umpleți o cratiță mică cu apă rece și adăugați usturoiul. Aduceți apa la fierbere. Când apa începe să fiarbă ridicați usturoiul din apă și într-un castron cu apă cu gheață pentru a-l răci rapid. Repetați acest lucru de două ori, începând întotdeauna cu apă rece în cratiță. Curățați ceapa și tăiați-o în jumătate, apoi tăiați-o în bucăți mari. Curățați castravetele.
Tăiați în jumătate, apoi în bucăți mari. Înjumătățiți ardeii grași, apoi îndepărtați semințele și membranele albe. Se toacă ardeii grași, apoi deoparte împreună cu castravetele și ceapa.
Tăiați roșiile în pene mari și puneți-le într-un castron cu ceapa, castraveții și ardeii grași.
Adăugați pâinea, ruptă în bucăți, apoi turnați peste apă. Procesați totul împreună folosind un blender de mână sau folosind un robot de bucătărie. Strecurați gazpacho-ul printr-o strecurătoare cu plasă fină.
Adăugați uleiul, oțetul și maioneza, apoi bateți sau amestecați supa până când este netedă și cremoasă. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește la frigider înainte de servire (cel puțin 2 ore).
Serviți gazpacho în boluri de supă cu crutoane, plus un strop suplimentar de ulei de măsline.
Retipărit cu permisiunea de la de la masa de familie: gătit acasă cu Ferran Adri nr. de Ferran Adri nr. de Ferran Adri nr., (C) Nr. 2011 Phaidon Press