Gatiti cartea: țelină Julep
Gatiti cartea: telina Julep este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, semințe de țelină, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gatiti cartea: salata de telina si parmezan, Țelină Julep, și Țelină Julep pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați țelina în bucăți, puneți-le în robotul de bucătărie cu 1 lingură de zahăr, semințele de țelină și sarea și procesați până când țelina este un piure liber. Treceți lichidul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine, apăsând pulpa pentru a extrage cât mai multă aromă. Ar trebui să aveți aproximativ 1/3 cană.
Adăugați sucul de țelină și zahărul rămas într-o cratiță mică și încălziți amestecul la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de sirop de țelină. (Acoperit cu folie de plastic, siropul se va păstra la frigider timp de 1 săptămână.)
Umpleți șase cupe julep de 9 uncii pe jantă cu gheață zdrobită.
Adăugați 2 uncii de bourbon, o lingură de suc de lămâie și 2 până la 2 1/2 linguri de sirop de țelină în fiecare pahar și amestecați. Completați cu seltzer, dacă doriți, și garnisiți cu blaturile de țelină dacă utilizați.