Gatiti cartea: tortul Orbit al lui David Lebovitz
Gatiti cartea: tortul Orbit al lui David Lebovitz ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 12. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 361 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr granulat, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 5 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri grozave cu ciocolată din Marea Carte a lui David Lebovitz O, Tortul de mămăligă al lui David Lebovitz cu ulei de măsline și rozmarin, și Super-Lemony souffl al lui David Lebovitz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o tigaie rotundă de 9 x 2 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Așezați untul și ciocolata în partea de sus a unui cazan dublu setat peste apă care fierbe ușor.
Bateți ocazional până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted.
Într-un castron mare, amestecați ouăle și zahărul. Treceți treptat amestecul de ciocolată topită și continuați să bateți până când se combină bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Așezați tigaia într-o tigaie mai mare și acoperiți partea superioară a tigaiei cu folie.
Adăugați suficientă apă foarte fierbinte în tigaia de copt pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tăvii de tort și coaceți timp de 1 oră și 15 minute până la 1 oră și 30 de minute sau până când tortul s-a întins. Pentru a testa, atingeți ușor centrul tortului cu degetele: suprafața va fi ușor lipicioasă, dar degetele ar trebui să iasă curate.
Scoateți cu grijă tigaia din Baia de apă și puneți-o pe un suport de răcire pentru a se răci complet.
Acoperiți tigaia cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 2 ore sau până la 3 zile.
Pentru a servi, rulați un cuțit în jurul marginilor tortului pentru a slăbi părțile laterale. Încălziți fundul tăvii de tort cu un prosop fierbinte sau peste un arzător cu gaz, mișcând tigaia constant pentru a încălzi fundul uniform și slăbiți tortul. Inversați pe o farfurie de servire. Îndepărtați hârtia pergament.
Tăiați felii subțiri și serviți fiecare felie cu o păpușă de frișcă.