Gatiti cartea: tort de Mango cu capul in jos cu inghetata de busuioc

Gatiti cartea: tort de Mango cu capul in jos cu inghetata de busuioc
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 822 calorii, 12g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 94 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: ananas cu susul în jos tort, Gatiti cartea: tort de mure cu capul in jos, și Gatiti cartea: busuioc de cartofi pur Approbe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face tortul cu Mango cu capul în jos: puneți o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu și adăugați cele 4 linguri de unt. Când untul este topit, amestecați zahărul brun. Se fierbe, amestecând ocazional, până când amestecul arată ca caramel, aproximativ 5 minute. Rotiți tigaia, astfel încât caramelul să acopere complet fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc. Ventilați bine feliile de mango peste caramel în cercuri concentrice pentru a acoperi întregul fund, suprapunând feliile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Într-un bol de amestecare, amestecați făina, făina de porumb, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, bateți untul înmuiat cu un mixer electric portabil la viteză medie-mare. Presărați treptat în 1 cană de zahăr și continuați să bateți până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute. Bateți vanilia și gălbenușurile de ou, pe rând, răzuind părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc, dacă este necesar. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați jumătate din ingredientele uscate, amestecând până când sunt combinate. Se amestecă Zara, apoi se adaugă ingredientele uscate rămase, amestecând pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți albușurile într-un alt bol cu bătătoarele curățate până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Presărați restul de 1 lingură de zahăr și continuați să bateți până când albii țin vârfuri tari. Îndoiți ușor jumătate din albii bătuți în aluat cu o spatulă de cauciuc pentru a-l ușura. Apoi pliați albii rămași; este în regulă dacă rămân niște dungi albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se toarnă aluatul peste mango și se întinde uniform pe marginile cuțitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Ardei ArbolArdei Arbol
8
Coaceți până când tortul se rumeneste și o scobitoare iese curată când este introdusă în centru, 45 până la 50 de minute. Răciți tortul în tigaie timp de 5 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii interioare a tigaiei pentru a-l slăbi din părți și asigurați-vă că tortul va ieși ușor. Așezați ferm o farfurie de servire deasupra tigaiei și răsturnați-o cu grijă pentru a inversa tortul pe farfurie. Se răcește înainte de a servi cu înghețată de busuioc, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Pentru a face înghețata de busuioc: într-un robot de bucătărie, combinați busuiocul și zahărul. Pulsați până la măcinat foarte fin. Zahărul ar trebui să fie verde strălucitor și să arate aproape ca pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Combinați smântâna, laptele și zahărul de busuioc într-o oală mare la foc mediu. Răzuiește semințele bobului de vanilie și adaugă-le în amestecul de cremă; pune și păstăia acolo pentru un plus de aromă. Se fierbe ușor, amestecând, până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. În mod ideal, temperatura ar trebui să ajungă la 175 F (doar opărire); acest lucru ar trebui să dureze 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Într-un bol mare de amestecare, bateți gălbenușurile până când sunt ușor groase și galbene. Bateți treptat jumătate din smântâna fierbinte în amestecul de gălbenușuri (nu adăugați prea repede sau ouăle se vor amesteca). Întoarceți întregul amestec în oală și bateți constant la foc mediu-mare până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi spatele unei linguri și lasă o cale când treceți degetul peste ea, aproximativ 5 minute; nu lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Treceți crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un recipient mare. Răciți complet baza de înghețată într-un castron mare plin cu apă cu gheață, amestecând ici și colo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Se amestecă sarea odată complet rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
14
Puneți-l într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Când ați terminat, înghețata va avea consistența servirii moi. Pentru a întări complet înghețata, congelați într-un recipient de plastic acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista