Gatiti cartea: tort de caise
Gatiti cartea: tort de caise ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 578 calorii, 7g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,27 USD pe porție. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați caise, praf de copt, unt generos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti cartea: creveti frigarui cu glazura de caise-Curry, Gatiti cartea: tort de migdale italiene, și Gatiti cartea: tort irlandez de mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. Ungeți și făinați o tigaie de tort de 9 inci.
Puneți caisele într-un castron, turnați apă clocotită pentru a acoperi și lăsați să stea 15 secunde, apoi scurgeți. Îndepărtați pielea, înjumătățiți și îndepărtați gropile, apoi tăiați fiecare jumătate în 2 bucăți.
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron până devin cremoase, apoi pliați ouăle, pe rând.
Cernem făina peste amestec și amestecăm, apoi amestecăm caisele. Se dizolvă praful de copt puțină apă călduță și se adaugă la amestec.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită, se presară cu fisticul și se coace timp de 1 oră, până când crește și devine auriu.
Se lasă să stea în tigaie timp de 5 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci.