Gatiti cartea: Tarpon Springs Greek Burgers

Reteta gatiti cartea: Tarpon Springs burgeri greci este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 654 calorii, 32g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, ulei de măsline grecesc, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Gatiti cartea: Paddington Burgers, Gatiti cartea: Saut de naut cu iaurt grecesc, și Gatiti cartea: burgeri japonezi cu Ketchup Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați uleiul de măsline, oțetul și sucul de lămâie și bateți până se amestecă bine.
Adăugați oregano, usturoi și sare și piper și amestecați până se amestecă bine.
Adăugați castraveții, măslinele și ceapa verde, amestecați bine, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la marinat aproximativ 1 oră.
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Într-un castron, combinați carnea de porc, ceapa, menta și iaurtul și amestecați cu mâinile până se amestecă bine. Formați amestecul în 4 torturi ovale groase, așezați-le pe raftul unei tigaie pentru pui de carne și fierbeți la aproximativ 4 inci de la foc până când sunt fierte, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Scurgeți castraveții, măslinele și scallions și serviți burgerii fierbinți cu puțin din amestec spoonat deasupra.