Gatiti cartea: susan negru Otsu

Gatiti cartea: Black Sesame Otsu ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 637 calorii, 23g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez brun, ulei de susan, oz / 60 g semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Rețetă Otsu De Susan Negru, Gatiti cartea: monede de susan, și Gatiti cartea: triunghiuri de susan Wonton cu somon afumat si Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți nucile de pin și semințele de floarea soarelui într-o tigaie mare la foc mediu până devin aurii, agitând tigaia în mod regulat.
Adăugați semințele de susan în tigaie și prăjiți aproximativ un minut. Este greu de spus când sunt prăjite; uită-te atent și folosește-ți nasul.
Scoateți—l de pe foc imediat ce mirosiți un indiciu de susan prăjit; dacă îi lăsați să treacă mult dincolo de asta, veți începe să mirosiți susan ars-nu este bine.
Transferați într-un mortar și pistil și zdrobiți amestecul; textura ar trebui să fie ca nisipul negru. Alternativ, puteți utiliza un robot de bucătărie. Se amestecă zahărul, shoyu, mirin, uleiul de susan, oțetul de orez brun și ardeiul cayenne. Gustați și reglați dacă este necesar.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Sare generos, adaugă soba și gătește conform instrucțiunilor pachetului până se înmoaie.
Scurgeți, rezervând o parte din apa de gătit cu tăiței și clătiți sub apă curentă rece.
În timp ce tăiței se gătesc, scurgeți tofu-ul, uscați-l și tăiați-l în forme de chibrit. Condimentați tofu-ul cu un vârf de sare, aruncați cu o cantitate mică de ulei și gătiți într-o tigaie mare la foc mediu-mare timp de câteva minute, aruncând la fiecare câteva minute, până când bucățile se rumenesc pe toate părțile.
Rezervați o lingură plină de pastă de susan, apoi subțiați restul cu 1/3 cană / 80 ml de apă fierbinte de tăiței. Într-un bol mare de amestecare, combinați soba, jumătate din ceapa verde și pasta de susan negru. Aruncați până se combină bine.
Adăugați tofu și aruncați din nou ușor.
Se servește acoperit cu o păpușă mică din pasta de susan rezervată și ceapa verde rămasă.