Gatiti cartea: supa de varza si creveti Napa este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție conține 116 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. Un amestec de ulei de canolan, sare, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: salata de varza Napa si ceapa rosie, Gatiti cartea: pâine italiană și supă de varză cu unt de salvie, și Gatiti cartea: varza rosie glazurata cu mustar cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și gătiți ușor amestecând ocazional, timp de aproximativ 4 minute, sau până când este parfumată și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați creveții uscați, sarea și sosul de pește și gătiți timp de aproximativ 30 de secunde pentru a dezvolta aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Uscați
Sos De Pește
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați apa, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic și gătiți timp de 5 minute, sau până când varza s-a înmuiat și supa este aurie./ Dacă nu serviți supa imediat, opriți focul și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
5
Chiar înainte de servire, readuceți supa la foc mic. Picătură în creveți. Când creveții au devenit roz și ondulați, adăugați ardeiul. Gustați și adăugați sare suplimentară sau sos de pește, dacă este necesar. Se toarnă într-un castron de servire și se ornează cu scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Ghimbir întreg, Zdrobit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional