Gatiti cartea: supa de varza si creveti Napa este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție conține 116 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. Un amestec de ulei de canolan, sare, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: salata de varza Napa si ceapa rosie, Gatiti cartea: pâine italiană și supă de varză cu unt de salvie, și Gatiti cartea: varza rosie glazurata cu mustar cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și gătiți ușor amestecând ocazional, timp de aproximativ 4 minute, sau până când este parfumată și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați creveții uscați, sarea și sosul de pește și gătiți timp de aproximativ 30 de secunde pentru a dezvolta aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Uscați
Sos De Pește
(fie Fie Obișnuit)
4
Adăugați apa, ridicați focul la mare și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic și gătiți timp de 5 minute, sau până când varza s-a înmuiat și supa este aurie./ Dacă nu serviți supa imediat, opriți focul și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Chiar înainte de servire, readuceți supa la foc mic. Picătură în creveți. Când creveții au devenit roz și ondulați, adăugați ardeiul. Gustați și adăugați sare suplimentară sau sos de pește, dacă este necesar. Se toarnă într-un castron de servire și se ornează cu scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(fie Fie Obișnuit)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat