Gatiti cartea: spanac crema

Gatiti cartea: spanac crema
Gatiti cartea: spanacul cremă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 315 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cu adevărat ulei de măsline, usturoi, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gatiti cartea: spanacul clasic cu crema, Gatiti cartea: Quesadilla placinta cu spanac, și Cum să gătești: spanac cremă Lacto-vegetariană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru pasta de ghimbir-usturoi, pulsați ghimbirul, usturoiul și un vârf de sare într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați puțină apă pentru a subția pasta. A se păstra într-un recipient acoperit cu puțin ulei de măsline la suprafață. Păstrează aproximativ o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Pentru spanac, topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați 1 lingură mare de pastă de ghimbir-usturoi și gătiți timp de un minut, învârtindu-l în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Adăugați cartofii și amestecați până se acoperă bine. Se condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
Adăugați smântâna și îngrămădiți spanacul în oală, apăsând-o în jos, astfel încât să puteți încadra totul. Acoperiți și gătiți până când spanacul se ofilește, aproximativ 10 minute. Îndoiți spanacul în cartofi și smântână și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista