Gatiti cartea: Scallops cu Pea pur Aproxume si sunca
Această rețetă face 4 porții cu 369 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Dacă $1.52 pe portie se încadrează în bugetul dvs., gătiți cartea: scoici cu mazăre pur și șuncă ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți mazăre pentru bebeluși, scoici scafandri, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: busuioc de cartofi pur Approbe, Gatiti Cartea: Piure De Cartofi De Usturoi Si Rozmarin, și Gatiti cartea: Budinca de gris de ciocolata cu piure de zmeura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi, faceți mazărea pur și simplu: gătiți mazărea în apă clocotită cu sare până se înmoaie, apoi scurgeți, rezervând apa de gătit și goliți mazărea într-un blender sau robot de bucătărie.
Puneți uleiul și usturoiul într-o tigaie mică și lăsați să sfârâie ușor abia un minut până când usturoiul începe să se coloreze. Se toarnă rapid în blender cu mazărea.
Adăugați untul, menta și câte un vârf de sare și piper. Se amestecă într-un pur și simplu, adăugând puțin din lichidul de gătit, dacă este necesar, pentru a da o consistență similară cu cea a hummusului grosier. Gustați și reglați condimentul; păstrați cald.
Pentru a găti scoicile, puneți o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mare și adăugați uleiul. Rupeți șunca în bucăți mari și adăugați —o în tigaie, întorcând bucățile în ulei imediat ce încep să fie crocante-acest lucru ar trebui să dureze mai puțin de un minut.
Transferați pe o farfurie caldă. Condimentează scoicile, adaugă-le în tigaie și gătește aproximativ un minut, până se rumenesc dedesubt. Întoarceți-le și gătiți un minut pe cealaltă parte.
Transferați imediat scoicile pe 4 farfurii calde, adăugând câteva resturi de șuncă la fiecare. Puneți o bucată bună de pea pur aproxume lângă scoici, stropiți cu puțin ulei extravirgin plus sucurile din tigaia de scoici și macinați peste puțin piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.