Gatiti cartea: Saut de naut cu iaurt grecesc
Gatiti cartea: năut saut cu iaurt grecesc este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 190 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sare și piper, mentă, naut proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1019 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Saut De Naut Cu Sos De Iaurt Grecesc, Gătiți cartea: bas cu dungi prăjite cu salată tunisiană de năut și sos de iaurt, și Gatiti cartea: Gondi, Galuste de pui si naut intr-un bulion.
Instrucțiuni
Separați tulpinile de bietă de frunze. Blanch tulpinile în multă apă sărată clocotită timp de 3 minute.
Adăugați frunzele și continuați să gătiți timp de 2 minute, apoi scurgeți totul. Reîmprospătați sub apă curentă rece și stoarceți uscat, apoi tocați aproximativ.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare și grea.
Se adauga morcovii si semintele de chimen si se sauteaza timp de 5 minute la foc mediu.
Adăugați ciorba și nautul și continuați să gătiți timp de 6 minute. Acum adăugați usturoiul, ierburile, sucul de lămâie și puțină sare și piper.
Se ia de pe foc și se răcește puțin. Gustați și reglați condimentul.
Pentru a servi, amestecați iaurtul, uleiul de măsline și puțină sare și piper. Îngrămădiți legumele pe servirea vaselor și lingurați iaurtul deasupra.
Presărați piper proaspăt măcinat și stropiți peste mai mult ulei de măsline.