Gatiti cartea: salata dulce-amara

Gatiti cartea: salata dulce-amara
Gatiti cartea: salata dulce-amărui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $3.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 485 calorii. 79 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui, Gătiți cartea: Cupcakes cu cinci condimente cu ciocolată dulce-amăruie, și Gatiti cartea: Caramel sarat-Trufe de ciocolata dulce-amărui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Luați fiecare dintre portocalele de sânge pe rând și folosiți un cuțit mic ascuțit pentru a tăia partea superioară și baza. Acum tăiați partea portocalie, urmând curba sa naturală, pentru a îndepărta pielea și miezul alb. Peste un castron mic, tăiați între membrane pentru a îndepărta segmentele individuale într-un castron. Strângeți tot sucul din membrană și piele într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Faceți sucul în tigaie la 7 linguri cu suc de portocale de sânge suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale Din SângeSuc De Portocale Din Sânge
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați sucul de lămâie, siropul de arțar și un vârf de sare și aduceți la foc mic. Lăsați să se reducă timp de 20 până la 25 de minute sau până când rămâneți cu aproximativ 3 linguri de sirop gros. Se strecoară printr-o sită fină și se lasă să se răcească, apoi se amestecă apa cu flori portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Îndepărtați frunzele de radicchio și rupeți-le aproximativ în bucăți mari. Puneți într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Adăugați frunzele de Treviso, uleiul și puțină sare și piper și aruncați ușor. Împărțiți frunzele de salată între două farfurii de servire. Punctați cu segmentele portocalii, frunze mici roșii și linguri de ricotta, construind salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Stropiți cu siropul de portocale și terminați cu nuci de pin și semințe de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista