Gatiti cartea: salata dulce-amara

Gatiti cartea: salata dulce-amărui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $3.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 485 calorii. 79 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui, Gătiți cartea: Cupcakes cu cinci condimente cu ciocolată dulce-amăruie, și Gatiti cartea: Caramel sarat-Trufe de ciocolata dulce-amărui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Luați fiecare dintre portocalele de sânge pe rând și folosiți un cuțit mic ascuțit pentru a tăia partea superioară și baza. Acum tăiați partea portocalie, urmând curba sa naturală, pentru a îndepărta pielea și miezul alb. Peste un castron mic, tăiați între membrane pentru a îndepărta segmentele individuale într-un castron. Strângeți tot sucul din membrană și piele într-o cratiță mică.
Faceți sucul în tigaie la 7 linguri cu suc de portocale de sânge suplimentar.
Adăugați sucul de lămâie, siropul de arțar și un vârf de sare și aduceți la foc mic. Lăsați să se reducă timp de 20 până la 25 de minute sau până când rămâneți cu aproximativ 3 linguri de sirop gros. Se strecoară printr-o sită fină și se lasă să se răcească, apoi se amestecă apa cu flori portocalii.
Îndepărtați frunzele de radicchio și rupeți-le aproximativ în bucăți mari. Puneți într-un bol de amestecare.
Adăugați frunzele de Treviso, uleiul și puțină sare și piper și aruncați ușor. Împărțiți frunzele de salată între două farfurii de servire. Punctați cu segmentele portocalii, frunze mici roșii și linguri de ricotta, construind salata.
Stropiți cu siropul de portocale și terminați cu nuci de pin și semințe de rodie.