Gatiti cartea: salata de pui si orez cu Pesto de menta si mazare

Gatiti cartea: salata de pui si orez cu Pesto de menta si mazare
Gatiti cartea: salata de pui si orez cu Pesto de menta si mazare ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 593 calorii, 26g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 41 de fani. Un amestec de castraveți, cățel de usturoi, pui prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: orez de soia si pui, Gătiți cartea: orez cu oală de lut de pui și legume, și Gătiți cartea: cârnați, creveți și orez prăjit cu pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti mazarea intr-o cratita mica cu apa clocotita cu sare timp de aproximativ 2 minute pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Aduceți apa, 1 lingură de ulei și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță de 2 litri, apoi amestecați orezul. Reveniți la fierbere și acoperiți. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 15 minute până când apa este absorbită și orezul este fraged. Pufați orezul cu o furculiță și lăsați să stea, acoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Întindeți orezul pe o foaie de copt și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Pentru pesto, puneți 1/2 cană de mazăre, mentă, busuioc, brânză, nuci de pin, suc de lămâie, usturoi și sare de mare fină într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare FinăSare De Mare Fină
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Într-un castron, aruncați împreună orezul, mazărea rămasă, pesto-ul, puiul, castravetele și aproximativ două treimi din ceapa de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Se transferă într-un castron de servire și se presară cu ceapa de primăvară rămasă și frunzele de mentă pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista