Gatiti cartea: Rago-ul de crustacee este un pescatarian felul principal. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 277 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți, tarhon, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ragout De Crustacee, Gatiti cartea: PBJ, și Gatiti cartea: Vichyssoise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mai întâi împărțiți creveții în jumătate, păstrând 6 jumătăți în cochilii lor pentru garnitură. Din cojile rămase scoateți carnea și tăiați-o în bucăți destul de mari. Curățați midiile cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Intr-o tigaie adanca saut o ceapa feliata in unt. Când este auriu adăugați pasta de roșii, usturoiul tocat, sarea, piperul și zahărul și tarhonul. gatiti 5 minute. se amestecă făina. Când este gros, turnați peste vinul încălzit și gătiți acest sos timp de 15-20 de minute. adăugați carnea de creveții, ciupercile feliate, scoicile tăiate în 2 runde fiecare și midiile. întoarceți focul și gătiți până când midiile s-au deschis. În ultimul moment adăugați creveții rezervați în cochilii lor. se transformă într-un vas adânc, se strecoară peste puțină lămâie, se presară pătrunjel tocat și se servește foarte fierbinte, în farfurii de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Cutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Notă: cojile negre ale midiilor și rozul creveților fac un fel de mâncare foarte decorativ. cozile de languste mari (sau cozi mici de homar) pot fi folosite în locul creveților, dar, desigur, vor fi necesare mai puține și pot fi tăiate în patru sau șase bucăți fiecare.