Gatiti cartea: Rago de crustacee
Gatiti cartea: Rago-ul de crustacee este un pescatarian felul principal. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 277 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți, tarhon, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ragout De Crustacee, Gatiti cartea: PBJ, și Gatiti cartea: Vichyssoise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi împărțiți creveții în jumătate, păstrând 6 jumătăți în cochilii lor pentru garnitură. Din cojile rămase scoateți carnea și tăiați-o în bucăți destul de mari. Curățați midiile cu atenție.
Intr-o tigaie adanca saut o ceapa feliata in unt. Când este auriu adăugați pasta de roșii, usturoiul tocat, sarea, piperul și zahărul și tarhonul. gatiti 5 minute. se amestecă făina. Când este gros, turnați peste vinul încălzit și gătiți acest sos timp de 15-20 de minute. adăugați carnea de creveții, ciupercile feliate, scoicile tăiate în 2 runde fiecare și midiile. întoarceți focul și gătiți până când midiile s-au deschis. În ultimul moment adăugați creveții rezervați în cochilii lor. se transformă într-un vas adânc, se strecoară peste puțină lămâie, se presară pătrunjel tocat și se servește foarte fierbinte, în farfurii de supă.
Notă: cojile negre ale midiilor și rozul creveților fac un fel de mâncare foarte decorativ. cozile de languste mari (sau cozi mici de homar) pot fi folosite în locul creveților, dar, desigur, vor fi necesare mai puține și pot fi tăiate în patru sau șase bucăți fiecare.