Gatiti cartea: pâine cu brânză Bacon-Pimento
Gatiti cartea: pâine brânză Bacon-Pimento ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 311 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: brânză Pimento, Gatiti cartea: Budinca de paine cu branza de capra, și Gatiti cartea: maioneza cu grasime de Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
într-o tigaie medie, prăjiți slănina la foc moderat până când este crocantă.
Se scurge pe prosoape de hârtie, se sfărâmă și se rezervă grăsimea în tigaie.
Într-un castron mic, combinați drojdia și apa și lăsați dovada timp de aproximativ 10 minute.
Într-o cratiță medie, combinați cele 3 linguri de făină, grăsimea de slănină rezervată, zahărul și sarea, amestecați treptat laptele și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până la gros și neted, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați arpagicul, brânza și pimentos, amestecați până când brânza se topește și lăsați să se răcească ușor.
Adăugați amestecul de drojdie în amestecul de brânză, amestecați și adăugați treptat cele 3 căni de făină, bătând cu un mixer electric până se omogenizează și adăugând suficientă făină suplimentară pentru a face un aluat ferm. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Se pune într-un vas uns, se întoarce pentru a acoperi suprafața, se acoperă cu un prosop sau folie de plastic și se lasă să crească într-o zonă caldă până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos, transferați-l într-o tigaie de pâine de 9 pe 5 pe 3 inci, acoperiți și lăsați să crească din nou până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ungeți partea superioară a pâinii cu unt topit și coaceți până când pâinea sună goală la atingere, 35 până la 40 de minute. Întoarceți-vă pe un suport de sârmă și lăsați-l să se răcească.