Gatiti cartea: pui prajit cu Confetti din New Orleans

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Fried Chicken with New Orleans Confetti. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 682 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. 44 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, făina, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma murătura de mărar, puteți urma acest fel principal cu Cinnamon Swirl Coffeecake ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Gătiți cartea: fasole roșie în stil New Orleans, Gatiti cartea: pui prajit rapid, și Gatiti cartea: pui prajit de Nord pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați puiul în apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentați puiul cu sare, piper și amestec de condimente.
Așezați puiul într-un singur strat pe o tavă și dați-l la frigider neacoperit timp de cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Se toarnă ulei într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez la o adâncime de cel puțin 3 inci.
Se încălzește uleiul la 350 buc.F.
Bateți împreună oul, laptele evaporat și apa într-un castron.
Puneți făina într-un castron de cenușă. Dragați puiul scufundându-l în amestecul de ouă și apoi în făină. Începând cu cele mai grele bucăți și lucrând în loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei, strecurați puiul în uleiul încins. Reglați căldura pentru a menține temperatura uleiului pe măsură ce puiul se prăjește. Se prăjește puiul, întorcându-se cu clești, până când sucurile curg limpede când sunt străpunse până la os cu vârful unui cuțit ascuțit și crusta este maro auriu intens și crocantă, aproximativ 15 minute pe lot.
Scurgeți puiul pe o grătar timp de 10 minute, apoi serviți fierbinte, garnisit cu murăturile și un confetti de usturoi și pătrunjel.