Gatiti cartea: placinta simpla de cirese
Nevoie de o desert vegetarian? Gatiti cartea: placinta simpla cu cirese ar putea fi o reteta spectaculoasa de incercat. O porție conține 427 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, făină, scurtare de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Mousse de ciocolata simpla, Gatiti cartea: salata de rosii Cherry si Tofu, și Gatiti cartea: cires negru si zmeura Kuchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. căptușiți o placă de plăcintă de 9 inci cu 1 crustă rulată.
Se amestecă amidonul de porumb cu 1/4 cană de apă pentru a forma o pastă netedă.
Puneți cireșele într-o cratiță la foc mediu-mare, amestecați zahărul și restul de 1/4 cană de apă și aduceți la fierbere. Coborâți focul la mediu, amestecați amidonul de porumb și gătiți, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Presărați făina în fundul crustei de plăcintă pregătită, apoi turnați umplutura de cireșe și întindeți-o uniform.
Coaceți timp de 45 de minute, până când crusta este maro aurie. Se răcește pe o grătar timp de aproximativ 2 ore înainte de feliere.
Se servește la temperatura camerei.
- face două cruste de 9 inci -
Cerneti faina si sarea intr-un bol.
Tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când are dimensiunea mazărelor mici.
Presărați 1 lingură de lapte peste o parte din amestecul de făină. Aruncați ușor cu o furculiță și împingeți într-o parte a bolului.
Presărați încă o lingură peste o altă parte uscată, aruncați cu o furculiță și împingeți în altă parte a bolului. Repetați cu laptele rămas până când toată făina este umezită.
Apăsați aluatul împreună pentru a forma 2 bile egale, apoi aplatizați în discuri.
Întindeți crustele imediat. sau înfășurați aluatul strâns, netezind orice riduri mici sau buzunare de aer și dați-l la frigider până la două săptămâni. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare bilă la o grosime de 1/8 inch. Folosiți o atingere ușoară și manipulați aluatul cât mai puțin posibil.
Pentru a pre-coace o crustă goală, Preîncălziți cuptorul la 400 F. Apăsați 1 crustă rulată într - o farfurie de plăcintă de 9 sau 10 inci. Tapetați cu hârtie pergament și cântăriți crusta cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă pentru a împiedica crusta să clocotească sau să se micșoreze.
Coaceți timp de 10 minute, până se rumenesc ferm și ușor. Pentru a coace crusta, scoateți-o din cuptor după aproximativ 10 până la 20 de minute, când vedeți pentru prima dată o nuanță aurie a crustei.