Gatiti cartea: pastrav de somon umplut cu migdale si iaurt

Gatiti cartea: păstrăvul de somon umplut cu migdale și iaurt este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 532 calorii, 28G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați păstrăv de somon, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: caise turcesti umplute cu iaurt dulce si gros, Gatiti cartea: Trout Amandine, și Gatiti cartea: Chowder de pastrav afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F și periați o tigaie cu ulei.
Combinați migdalele, iaurtul, sucul de lămâie și chimenul într-un castron, condimentați cu sare și piper și împărțiți amestecul între cavitățile peștelui.
Ungeți peștele cu ulei, puneți-l în tigaia de prăjire și coaceți timp de 30 de minute sau până când carnea se desprinde ușor.
Între timp, faceți sosul.
Combinați migdalele, vinul și iaurtul într-o tigaie, condimentați cu sare și piper și fierbeți, amestecând ocazional, timp de 10 minute.
Adăugați fâșiile de ardei gras verde și încălziți.
Transferați peștele într-un vas de servit, turnați sosul peste ele și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.