Gatiti cartea: morcovi fierti
Gatiti cartea: morcovii fierti ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. O porție conține 235 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare și piper de mare, piper măcinat, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti Cartea: Umăr Fiert De Miel, Gătește cartea: mămăligă înăbușită cu verdeață înăbușită, și Gătiți cartea: legume fierte în stil marocan.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mică cu apă la fierbere. Cu un cojitor de legume, curățați coaja în fâșii din portocală, evitând miezul alb. Se toacă fin coaja, se pune într-o strecurătoare mică și se înmoaie în apa clocotită pentru a se albi un minut. Clătiți coaja sub apă rece; scurgeți pe un prosop de hârtie.
Întindeți coaja pe o farfurie; se lasă să se usuce la temperatura camerei timp de 24 de ore sau se usucă la cuptorul cu microunde timp de 3 până la 4 minute. Pune deoparte.
Strângeți 1/2 cană de suc din portocală. Pune deoparte.
Tăiați verdeața de morcov și rezervați. Curățați și tăiați morcovii.
Într-o tigaie saut saut suficient de mare pentru a ține morcovii într-un singur strat, topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa; saut pentru 30 de secunde.
Adăugați sucul de portocale, zahărul, un vârf de sare, coriandrul și morcovii. Se aduce la foc mic, se acoperă, se reduce focul și se fierbe timp de 5 minute.
Adăugați bulionul de pui; fierbeți timp de 15 minute sau până când morcovii sunt fragezi când sunt străpunși cu vârful unui cuțit. Între timp, aduceți o oală medie cu apă la fierbere și umpleți un castron mediu cu apă cu gheață. Alegeți frunzele din verdeața morcovului și aruncați tulpinile. Rupeți frunzele în bucăți de 1 până la 2 inci. Ar trebui să existe aproximativ 1 cană de verdeață împachetată slab. Blanch verde în apă clocotită timp de aproximativ 15 secunde.
Scurgeți într-o strecurătoare și scufundați imediat strecurătoarea în apă cu gheață pentru a opri gătitul. Când verdele este rece, ridicați sita, scurgeți bine și uscați verdele pe prosoape de hârtie.
Când morcovii sunt fragezi, transferați-i pe o farfurie; acoperiți ușor pentru a vă încălzi. Dacă rămâne mai mult de 1/2 cană de lichid în tigaie, întoarceți tigaia la arzător și fierbeți la foc mic pentru a reduce la 1/2 cană.
Combinați lichidul de gătit și restul de 2 linguri de unt într-un blender, adăugați verdeață de morcov și amestecați până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper. (Va fi aproximativ 1/2 cană de sos.)
Aruncați ușor M-ul cu ulei, oțet, zahăr și sare; adăugați piper după gust.
Serviți morcovii în stil familial pe un platou, aranjat într-o grămadă cu M-ul în partea de sus și sosul turnat de-a lungul unei părți sau serviți 2 morcovi pe farfurie cu o movilă mică de M-ul și sosul lingurat pe lateral.
Presărați morcovii cu coaja de portocală.
Fotografie curtoazie Artisan Cărți