Gatiti cartea: kebab de miel cu glazura de rodie-chimen
Dacă 41 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., gatiti cartea: kebab de miel cu rodie-chimen glazura ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție conține 71 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați piciorul de miel, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gatiti cartea: kebab de miel macinat cu ardei iute turcesti, Gatiti cartea: conopida prajita cu seminte de chimen cu iaurt Sarat, menta si seminte de rodie, și Picior de kebab de miel cu glazură de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 8 ingrediente într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon.
Adăugați mielul și sigiliul; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Se răcește cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Scoateți mielul din marinată. Filetați 1 bucată de miel și 1 bucată de ardei roșu pe fiecare frigărui; așezați pe foaia de copt. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Pregătiți grătar (căldură medie-mare) sau preîncălziți broiler.
Presărați kebab-urile cu sare și piper. Grătar sau grătar, întorcându-se des, aproximativ 4 minute pentru mediu-rar.