Gatiti cartea: Gazpacho

Gatiti cartea: Gazpacho
Gatiti cartea: Gazpacho ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție conține 268 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați pâine, maioneză, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: Kimchi Gazpacho cu creveti, Gatiti cartea: Risotto Gazpacho cu creveti de usturoi, și Supa picantă de pepene galben este Gazpacho în cartea mea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și tăiați fiecare cățel de usturoi în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2
Scoateți lăstarul verde din interior dacă există unul. Umpleți o cratiță mică cu apă și adăugați usturoiul. Aduceți apa la fierbere. Când apa începe să fiarbă, ridicați usturoiul din apă și într-un castron cu apă cu gheață pentru a-l răci rapid. Repetați acest lucru de două ori, începând întotdeauna cu apă rece în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Curățați ceapa și tăiați-o în jumătate, apoi în bucăți mari. Curățați castravetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Tăiați în jumătate, apoi în bucăți mari. Înjumătățiți ardeiul gras, apoi îndepărtați semințele și membrana albă. Se toacă ardeii, apoi se lasă deoparte împreună cu castravetele și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Tăiați roșiile în pene mari și puneți-le în castron cu ceapa, castraveții și ardeii grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați pâinea, ruptă în bucăți, apoi turnați peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Procesați totul folosind un blender de mână sau folosiți un robot de bucătărie. Patați gazpacho-ul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GazpachoGazpacho
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Adăugați uleiul, oțetul și maioneza, apoi bateți sau amestecați supa până când este groasă și cremoasă. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește la frigider înainte de servire (cel puțin 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Serviți gazpacho în boluri de supă cu crutoane plus un strop suplimentar de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
CrutoaneCrutoane
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista