Gatiti cartea: Fleisher ' s Spareribs
O porție conține 198 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 60 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, cayenne, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: Fleisher ' s Secret Chicken Rub, Gatiti cartea: miere Spareribs, și Gatiti cartea: prajituri afumate la cuptor.
Instrucțiuni
Faceți o frecare de condimente combinând sarea, piperul, zahărul brun, boiaua, praful de usturoi, praful de ceapă, muștarul praf, cayenne și semințele de țelină într-un castron mic. Acest lucru face ca aproximativ 1 cupe de circulatie. Înveliți coastele cu frecarea uniform și gros. Nu vă fie teamă să le dați o crustă frumoasă.
Puneți coastele într-un recipient suficient de mare pentru a le ține, acoperiți cu folie sau folie de plastic, transferați la frigider și lăsați să se răcească timp de 30 de minute până la 12 ore.
Lui Fleisher îi place să folosească o metodă indirectă de gătit pentru coaste, fie încet în cuptor la 250 F timp de 3 ore—sau până când carnea se trage ușor de pe os, oricare ar fi primul—sau la aproximativ aceeași temperatură și sincronizare pe un grătar cu gaz sau cărbune.
Tăiați coastele și serviți. Fleisher ' s nu simte că aceste coaste au nevoie de ceva mai mult, dar le puteți servi oricând cu sos de grătar pentru scufundare.