Gatiti cartea: crema Pecorino cu sos de rosii
Această rețetă servește 4 și costă 6,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 2016 calorii, 85g de proteine, și 167g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sos marinara, lapte, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Rigatoni cu conopida, Pecorino, ardei iute si pesmet, Gatiti cartea: dovleac prajit cu sos de rosii, și Gătiți cartea: plăcintă cu dovleac cu cremă de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Într-o cratiță grea, încălziți laptele și smântâna la foc mediu-mare, până când sunt încălzite, dar nu fierb.
Într-un bol mare de amestecare, bateți gălbenușurile de ou. Când sunt amestecate, adăugați încet aproximativ 1/2 cană din amestecul de smântână fierbinte pentru a tempera ouăle, amestecând continuu. Adăugați încet ouăle temperate în smântâna fierbinte din tigaie în timp ce continuați să bateți amestecul.
Întindeți pâinea tăiată cubulețe pe o foaie de copt și uscați-o la cuptor timp de 1 minut.
Creșteți temperatura cuptorului la 325 grade F.
Transferați pâinea tăiată cubulețe într-un bol de amestecare și turnați amestecul de ouă-cremă peste el pentru a înmuia pâinea. Folosind un amestec de mână, pur și simplu până la neted. Se amestecă brânza.
Împărțiți amestecul uniform între 4 ramekine de 6 uncii.
Puneți ramekinii într-o tigaie și adăugați suficientă apă pentru a ajunge la 1/2 inch pe părțile laterale ale tigaiei. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Transferați foarte atent tigaia în cuptor și coaceți timp de 15-20 de minute, sau până când crema este încălzită și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Așezați feliile de pâine pe o foaie de copt și periați cu ulei de măsline. Prăjiți la cuptor, rotind o dată, timp de 2-3 minute, sau până se rumenesc.
Între timp, încălziți sosul marinara într-o cratiță mică la foc mediu-mare până când este fierbinte și clocotește.
Puneți câte un ramekin pe fiecare dintre cele patru farfurii de servire și acoperiți fiecare cu aproximativ 1/4 cană de sos marinara.
Stropiți fiecare ramekin cu ulei de măsline și piper. Puneți trei felii de pâine prăjită pe fiecare farfurie și serviți.