Gatiti cartea: cires negru si zmeura Kuchen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cook the Book: Black Cherry and Raspberry Kuchen. Această rețetă face 12 porții cu 280 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: placinta simpla de cirese, Gatiti cartea: salata de rosii Cherry si Tofu, și Gatiti cartea: cookie-uri alb-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți tigaia: ungeți ușor și făinați o tigaie de 9 x 13 inci.
Dovada drojdiei: încălziți ușor laptele, zahărul brun și 10 linguri de unt într-o cratiță mică; ar trebui să se simtă cald la atingere. Când untul s-a topit aproape, adăugați drojdia și lăsați amestecul să stea. Drojdia ar trebui să producă bule și să dea aspectul extinderii; ambele sunt semne că a avut loc o fermentație suficientă pentru a continua rețeta.
Bateți ușor ouăle pentru a le rupe. Măsurați făina și sarea într-un castron cu laturile înalte și bateți pentru a combina.
Se toarnă ouăle și amestecul de lapte peste făină și se amestecă ușor cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc, amestecând doar până când ingredientele umede sunt încorporate.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească: dacă doriți să coaceți kuchen-ul imediat, puneți aluatul într-un loc cald (80 litri F până la 90 litri F); va fi gata în aproximativ 1 oră. (Îmi place să pornesc cuptorul pentru a preîncălzi și să las kuchenul să se ridice pe vârful aragazului.) Dacă veți coace kuchenul mai târziu, puneți aluatul într-un loc răcoros sau puneți-l la frigider până la 8 ore.
Coaceți: preîncălziți cuptorul la 350 F. când aluatul s-a dublat în înălțime, distribuiți uniform fructele peste el, apoi presărați cu zahărul turbinado. Topiți cele 4 linguri de unt și stropiți-l deasupra.
Coaceți kuchen - ul timp de 30 de minute, apoi rotiți tigaia și reduceți temperatura la 325 km f și coaceți încă 10 până la 15 minute. Blatul trebuie să fie maro auriu, iar tortul ar trebui să înceapă să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.
Faceți glazura: în timp ce kuchenul se coace, faceți glazura la alegere amestecând toate ingredientele împreună până se omogenizează.
Stropiți glazura peste kuchenul cald și serviți imediat.