Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Carroty Mac and Cheese. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 558 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână macaroane, pudră de muștar, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: brânză Pimento, Gatiti cartea: Mac și brânză cu Soubise, și Gatiti cartea: brânză Bourekas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F și ungeți o tigaie pătrată de 8 inci. Aranjați un suport în treimea superioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Gatiti macaroanele conform instructiunilor pachetului intr-o oala mare cu apa clocotita sarata; adăugați morcovul cu 3 minute înainte ca pastele să termine de gătit; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
Morcov
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce pastele sunt fierbinți, amestecați toate, cu excepția a 1/2 cană de cheddar și unt. Într-un castron, amestecați împreună smântâna, laptele, ouăle, sarea, pudra de muștar și piperul. Îndoiți amestecul în paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Smântână
Brânză Cheddar
Unt
Piper
Paste
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Răsturnați amestecul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Presărați cheddarul rămas și parmezanul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Cheddar
6
Coaceți până când caserola este fermă la atingere și se rumeneste, aproximativ 30 de minute.