Gatiti cartea: Budinca de Butterscotch cu pere de saut

Gatiti cartea: Budinca de Butterscotch cu pere de saut
Gatiti cartea: budinca Butterscotch cu pere saut ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 447 calorii. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, amidon de porumb, melasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Budinca de porumb, Gatiti cartea: Miss Ina ' S Down-Budinca de orez acasa, și Gatiti cartea: Budinca de paine cu branza de capra pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face perele, încălziți uleiul într-o tigaie saut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se adaugă perele și zahărul și se fierbe până când zahărul începe să se caramelizeze și perele încep să se înmoaie, 6 sau 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Adăugați sucurile de lămâie și portocale și gătiți până când lichidul este redus la o glazură, aproximativ 7 minute. Tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament și întindeți perele într-un singur strat pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Așezați o lingură de pere în fundul a 6 boluri individuale de servire. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Pentru a face budinca, într-un castron mediu, bateți gălbenușurile și amidonul de porumb până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați melasa și sarea și bateți pentru a încorpora. Bateți încet 1/2 cană de lapte până când amestecul este neted; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Combinați smântâna grea, restul de 1 cană de lapte și fasolea de vanilie într-o cratiță medie la foc mediu-mic până când lichidul începe să se aburească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
8
Scoateți boabele de vanilie și mențineți amestecul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
9
Întindeți zahărul uniform pe fundul unei cratițe medii grele și presărați cu 2 linguri de apă; se pune la foc mediu și se gătește, fără a amesteca, până când zahărul s-a caramelizat până la o culoare chihlimbar, aproximativ 15 minute. Adăugați încet amestecul de cremă într-un flux subțire. Se amestecă bine cu o lingură de lemn pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
10
Se ia de pe foc.
11
Pregătiți o baie de gheață într-un castron mare și așezați un bol metalic curat deasupra gheții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Se amestecă amestecul de gălbenuș de ou-amidon de porumb, apoi se temperează turnând încet 1/4 cană din amestecul fierbinte de caramel-lapte în ouă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Bateți încă 1/4 cană din amestecul fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
14
Se toarnă amestecul de ouă în oală cu laptele de caramel rămas și se gătește la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul fierbe, 6 până la 8 minute. Gatiti inca 1 minut, amestecand, pana cand amestecul se ingroasa. Turnați imediat budinca în bol peste baia de gheață. Se amestecă romul. Când amestecul s-a răcit ușor, transferați într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
15
Adăugați untul, câte 1 lingură pe rând și amestecați până se omogenizează și se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
16
Se toarnă în feluri de mâncare de servire peste pere saut saut până la 1/4 inch de sus. Înfășurați bine cu plastic. Se răcește cel puțin 4 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
17
Pentru a servi, acoperiți budinca cu frișcă și presărați nucșoară proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
18
Serviți 3 fursecuri cu fiecare bol de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista