Gatiti cartea: Boston 'coapte' fasole ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 284 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți melasă, oțet de cidru, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Boston Cream Pie, Gătește cartea: Boston Butt gătit ca șunca, și Gatiti cartea: fasole Szechuan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea, frunzele de dafin, apa și 1 lingură de ulei în aragaz. Blocați capacul în poziție și la foc mare aduceți la presiune ridicată. Reglați căldura pentru a menține presiunea ridicată și gătiți timp de 15 minute. Reduceți presiunea plasând aragazul sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
2
Scoateți capacul, înclinându-l departe de dvs. pentru a permite aburului să scape.
3
Scurgeți fasolea, rezervând lichidul. Întoarceți fasolea și 2 căni de lichid în aragaz. Aruncați orice lichid rămas sau rezervați-l pentru a face următoarea supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Călește ceapa și usturoiul până când ceapa începe să se rumenească în jurul marginilor, 3 până la 4 minute. Se amestecă melasa, muștarul, pasta de roșii, cuișoarele și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se toarnă amestecul deasupra fasolei. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
7
Blocați capacul în poziție și la căldură mare reveniți la presiune ridicată. Reglați căldura pentru a menține presiunea ridicată și gătiți încă 10 minute.
8
Scoateți capacul, înclinându-l departe de dvs. pentru a permite aburului să scape. Dacă fasolea nu este fragedă, înlocuiți (dar nu blocați) capacul și fierbeți până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
9
Înainte de servire, îndepărtați cuișoarele, frunzele de dafin și bețișoarele de scorțișoară. Amestecul se va îngroșa în picioare, dar dacă doriți să-l îngroșați imediat, purificați o parte din fasole și amestecați piureul înapoi. Se amestecă oțetul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar