Gatiti cartea: Blowtorch Prime Rib Roast cu crema de hrean

Gatiti cartea: Blowtorch Prime Rib Roast cu crema de hrean este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 708 calorii, 70g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare kosher, friptură de coaste tăiată în centrul oaselor, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură primă de carne de vită cu crustă de hrean, Gatiti cartea: muschi de vita cu rulouri de hrean si Nasturel, și Coaste Prime cu cremă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 275 F.
Puneți friptura pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire. Țineți o suflantă la aproximativ 1 inch de friptură și întoarceți-o pentru a rumeni ușor grăsimea pe toate părțile; ideea este să începeți redarea grăsimii și să ardeți carnea doar până când suprafața începe să devină gri. Condimentați friptura generos cu sare și piper.
Se transferă în cuptor, cu carnea spre spatele cuptorului și se gătește până când friptura înregistrează 128 F în centru. Timpul total de gătire va fi de aproximativ 2 ore, dar începeți să verificați temperatura după 1 1/2 ore.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de cel puțin 30 de minute pentru mediu-rar.
Pentru a sculpta, tăiați carnea departe de oase. Separați oasele și puneți-le pe un platou de servire.
Tăiați friptura în jumătate prin centru, întoarceți fiecare bucată tăiată cu fața în jos și feliați drept în jos în felii care au o grosime de aproximativ 1/2 inch. Aranjați carnea pe platou și presărați sare gri și piper.
Se servește cu crema de hrean pe lateral.
- face aproximativ 1 cană -
Puneți smântâna grea și oțetul într-un castron mediu și bateți până când crema are o formă moale.
Bateți hreanul, sarea și piperul. Se dă la frigider într-un recipient acoperit până la 1 săptămână.