Gatiti cartea: baruri Florentine

Gatiti cartea: baruri Florentine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Florentine Bars. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, smântână grea, pâine scurtă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gatiti cartea: bare de lamaie, Gatiti cartea: unt de arahide si batoane de jeleu, și Gatiti cartea: PBJ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350% grade;F. Înveliți o tigaie de 13 x 9 inci cu spray antiaderent, tapetați fundul cu hârtie pergament tăiată pentru a se potrivi, apoi pulverizați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Bateți făina și sarea împreună într-un castron mic pentru a aera și combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
În vasul unui mixer de stand, bateți untul cu accesoriul plat cu palete la viteză medie-mare până când este cremos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați zahărul și continuați să a bate până când este foarte ușor și pufos, încă aproximativ 3 minute. Bate în vanilie. Adăugați treptat făina, amestecând până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale vasului o dată sau de două ori. Bateți crusta într-un strat uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți crusta timp de 20 până la 25 de minute sau până când abia începe să devină maro auriu foarte deschis de-a lungul marginilor; ar trebui să fie uscat la atingere. Pregătiți umplutura în timp ce crusta se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Puneți untul, zahărul, smântâna și mierea într-o cratiță medie, atașați un termometru pentru bomboane și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când untul se topește. Întoarceți focul la mediu-mare, aduceți la fierbere și gătiți la 235 de grade F. amestecul se va îngroșa și suprafața va fi acoperită cu bule mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Se ia de pe foc și se amestecă nucile, fructele și făina până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Se toarnă umplutura peste crusta parțial coaptă și se coace încă 20 până la 25 de minute, sau până când umplutura clocotește și a devenit maro auriu deschis peste tot. Culoarea poate fi mai închisă în jurul marginilor. Se răcește complet în tigaia așezată pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Puneți ciocolata topită într-un con de pergament și faceți modele în zig-zag de formă liberă pe toate barele. Se răcește pentru a seta ciocolata; se taie în 40 de batoane (5 x 8). Se dă la frigider până la 1 săptămână într-un recipient etanș în straturi simple separate de hârtie pergament. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista