Gatiti cartea: baruri Florentine

Gatiti cartea: baruri Florentine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Florentine Bars. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, smântână grea, pâine scurtă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gatiti cartea: bare de lamaie, Gatiti cartea: unt de arahide si batoane de jeleu, și Gatiti cartea: PBJ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350% grade;F. Înveliți o tigaie de 13 x 9 inci cu spray antiaderent, tapetați fundul cu hârtie pergament tăiată pentru a se potrivi, apoi pulverizați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bateți făina și sarea împreună într-un castron mic pentru a aera și combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
În vasul unui mixer de stand, bateți untul cu accesoriul plat cu palete la viteză medie-mare până când este cremos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați zahărul și continuați să a bate până când este foarte ușor și pufos, încă aproximativ 3 minute. Bate în vanilie. Adăugați treptat făina, amestecând până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale vasului o dată sau de două ori. Bateți crusta într-un strat uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți crusta timp de 20 până la 25 de minute sau până când abia începe să devină maro auriu foarte deschis de-a lungul marginilor; ar trebui să fie uscat la atingere. Pregătiți umplutura în timp ce crusta se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Puneți untul, zahărul, smântâna și mierea într-o cratiță medie, atașați un termometru pentru bomboane și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când untul se topește. Întoarceți focul la mediu-mare, aduceți la fierbere și gătiți la 235 de grade F. amestecul se va îngroșa și suprafața va fi acoperită cu bule mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se ia de pe foc și se amestecă nucile, fructele și făina până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Se toarnă umplutura peste crusta parțial coaptă și se coace încă 20 până la 25 de minute, sau până când umplutura clocotește și a devenit maro auriu deschis peste tot. Culoarea poate fi mai închisă în jurul marginilor. Se răcește complet în tigaia așezată pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Puneți ciocolata topită într-un con de pergament și faceți modele în zig-zag de formă liberă pe toate barele. Se răcește pentru a seta ciocolata; se taie în 40 de batoane (5 x 8). Se dă la frigider până la 1 săptămână într-un recipient etanș în straturi simple separate de hârtie pergament. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista