Garlicky Patty se topește cu Provolone
Reteta Garlicky Patty se topește cu Provolone ar putea satisface pofta americană în jurul valorii de 30 minute. Pentru $ 3.45 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 852 calorii, 44G de proteine, și 64G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați un pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci și Provolone Patty se topește, Patty Se Topește, și Patty Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tavă sau o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Combinați carnea, ardeiul chile, usturoiul, rozmarinul, pătrunjelul, sarea, piperul și puțin ulei de măsline extra virgin. Formați-vă în 6 paturi subțiri.
Stropiți prăjiturile cu puțin mai mult ulei și prăjiți-le pe grătarul fierbinte timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ungeți ușor pâinea. Construiți topiturile de patty, stratificând pâinea (părțile cu unt orientate spre exterior) cu 1 felie de brânză, câteva frunze de rucola, patty, o a doua felie de brânză și, în final, o altă felie de pâine. Gatiti chiftelele pe tava pentru a topi branza, 2 minute pe fiecare parte.
Tăiați patty se topește din colț în colț și serviți imediat.