Garlicky Alb Bean Dip
Garlicky alb Bean Dip este un fără gluten și vegan rețetă cu 9 porții. O porție conține 163 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Garlicky Alb Bean Dip, Garlicky Feta Alb Fasole Dip, și Supă de fasole albă cu usturoi cu pui și Bietă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, rotiți usturoiul până se toacă mărunt. Răsturnați interiorul bolului și adăugați fasole, ulei, coajă de lămâie și suc de lămâie. Rotiți până se omogenizează și se amestecă.
Transferați scufundarea într-un castron mic. Se amestecă oregano, apoi se condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește cu legume proaspete asortate sau pâine pita.