Garbanzo-Pitas de legume este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 151 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cățel de usturoi, măsline kalamatan, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Garbanzo Bean Pitas, Pitas De Legume Mediteraneene, și Tocană De Garbanzo De Legume Cu Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați primele 6 ingrediente într-un robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Chill.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Aruncați împreună varza de fasole și următoarele 7 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
3
Întindeți amestecul de fasole garbanzo uniform pe rondele de pâine. Se acoperă fiecare cu amestec de muguri de fasole și se rostogolește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale