Garbanzo-Black Bean Medley ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 289 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, condimente, fasole garbanzo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Garbanzo Bean Potpuriu, Salată de fasole neagră și Garbanzo, și Salată De Fasole Garbanzo.
Instrucțiuni
1
Sotati ceapa si usturoiul intr-o tigaie mare acoperita cu spray de gatit la foc mediu 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați broccoli și ciuperci; gatiti, acoperit, 5 minute. Se amestecă fasolea, roșiile și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.