Garam Masala

Garam Masala
Garam Masalan este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap marinada. O porție conține 40 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, păstăi de cardamom, chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați garam masala , cum se face pudra punjabi garam masala acasă, Garam Masala, și Garam Masala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-o tigaie medie la foc mediu-mare; gătiți 2 1/2 minute sau până când semințele de chimen încep să se rumenească, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Combinați amestecul de semințe de chimen, nucșoară și buzdugan într-o mașină de tocat condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
BuzduganBuzdugan

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chinezi la indieni. De asemenea, minunat ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate26
Revista