Ganache de ciocolată S ' mores

Ganache de ciocolată S ' mores
Ciocolata Ganache s ' mores este un desert care servește 12. O porție conține 414 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată dulce-amăruie, marshmallows, rom și alte câteva ingrediente, o puteți face. 7 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ganache de ciocolată S ' mores, Chocolate Ganache S ' mores Pie, și Gilbert Ganache-Cupcakes prăjiți: Cupcakes Seltzer cu ciocolată cu Ganache, glazură de banane și banană caramelizată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați firimiturile de cracker graham, untul topit, zahărul și scorțișoara într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se amestecă până se umezește uniform, apoi se apasă în fundul vasului de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este ușor rumenită și miroase prăjită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați ciocolata într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți smântâna într-o tigaie mică de sos la foc mediu. Aduceți doar la fierbere. Când crema a ajuns la fierbere, scoateți-o imediat de pe foc și turnați peste chipsurile de ciocolată; bateți până se omogenizează. Se amestecă romul opțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CremăCremă
SosSos
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
7
Se toarnă uniform peste stratul de cracker graham.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
8
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați raftul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați un strat uniform de marshmallows deasupra ciocolatei. Se fierbe până când marshmallows sunt ușor prăjite, aproximativ 1 minut. Dați-l la frigider până când ciocolata s-a întărit, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
CiocolataCiocolata
10
Tăiați în bare folosind un tăietor de pizza pulverizat cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Smores funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista