Găluște de vițel cu Escarole în bulion ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55 g de proteine, 40 g de grăsimi și un total de 792 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,47 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați pâine, coajă de lămâie, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Tortellini în bulion cu Escarole, Maultaschensuppe (găluște în bulion) și Maultaschensuppe (găluște în bulion) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați pâinea în lapte într-un castron mic pentru a se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie, Pentru Servire
Coaja De Lamaie, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras
2
Puneți vițelul măcinat într-un castron mare și presărați cu sare, piper și câteva grătare de nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați gorgonzola, Parmigiano-Reggiano, salvie, usturoi și oul. Stoarceți lichidul din pâine și sfărâmăți-l în firimituri fine între vârfurile degetelor pe măsură ce îl adăugați în amestecul de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
Parmigiano Reggiano
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1/2 Crenguță Rozmarin
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(Keebler)
4
Stropiți cu puțin EVOO și amestecați ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
5
Țineți un castron cu apă caldă la îndemână pentru a rula chiftelele sau folosiți o linguriță de 2 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Rulați sau transformați amestecul de carne în bile, umezindu-vă mâinile dacă nu folosiți o lingură și puneți-le pe o tavă de copt sau o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Tăiați grosier scarola în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
8
Aduceți bulionul și 2 până la 3 căni de apă la fierbere scăzută într-o oală largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Adăugați chiftelele și fierbeți până când sunt fierte, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
10
Adăugați scarola în ultimul minut sau 2 de gătit și amestecați până se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
11
Între timp, fierbeți tăițeii într-o oală cu apă clocotită cu sare până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Se scurge si se adauga in supa. Puneti supa in boluri si acoperiti cu cateva gratari de coaja de lamaie.