Gallo Pinto (fasole și orez) este un fără gluten și vegan farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 223 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de chimen măcinat, apă, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gallo Pinto (orez și fasole din Costa Rica), Fasole Pinto și orez, și Pui cochet cu fasole Pinto și orez.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Se amestecă orezul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit. Aruncați frunzele de dafin. Puneți orezul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și următoarele 6 ingrediente (ceapa prin usturoi); sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați orez, cilantro și fasole și gătiți 3 minute sau până când se încălzește bine, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®
5
Se servește cu sos de tamarind picant sau sos Pickapeppa.