Galette de mere, pere și gutui este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, sare kosher, turbinado și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostata de pere, mere și gutui, Apple, pere și Quince Brown Betty, și Galette De Mere-Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face crusta, puneți făina și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a amesteca. Împrăștiați untul deasupra și pulsați până când untul este în bucăți de mazăre. Rupeți crema de brânză în 3 sau 4 bucăți și adăugați-o în robotul de bucătărie. Pulsați până când untul și crema de brânză sunt în bucăți care variază ca mărime de la fulgi de ovăz la mazăre. Cu motorul pornit, stropiți încet în apa cu gheață, puțin câte puțin, adăugând suficient pentru ca aluatul să se țină împreună atunci când ciupiți o grămadă între degete. Ascultați sunetul motorului pentru a aprofunda, un indiciu aluatul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Fulgi De Ovăz
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați scurt doar pentru a-l aduce împreună într-o bilă. Aplatizați-l într-un disc, înfășurați-l în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 45 de minute sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Tăiați mărul și perele în cuburi de aproximativ 1/2 inch. Radeți grosolan gutuiul pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Puneți toate fructele într-un castron, presărați cu zahăr brun, făină, suc de lămâie, vanilie și sare și aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jumătăți De Pere în Sirop
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă uniform untul în fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F, cu un suport în treimea inferioară. Întoarceți o foaie de copt cu margini de 17 pe 12 inci cu susul în jos și acoperiți fundul cu o foaie de hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați discul de aluat între 2 foi de folie de plastic ușor făinată și rulați într-un cerc de 14 inci. Îndepărtați foaia superioară de folie de plastic. Dacă cercul este neuniform, tăiați marginea aluatului cu o roată de pizza sau foarfece de bucătărie. Apoi, folosind foaia de jos, întoarceți cercul de aluat pe pergament. (Se va drapa peste marginile tigaiei.) Îndepărtați cu grijă a doua foaie de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Aranjați umplutura uniform peste aluat, lăsând o margine de 2 inci în jurul marginilor. Folosind pergamentul ca ajutor, pliați marginea în sus și peste fructe, învelind și plisând patiseria pentru a se potrivi perfect peste fructe pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
8
Pentru a termina, periați marginea de patiserie cu jumătate și jumătate și presărați zahărul turbinado uniform peste patiserie și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado Zahăr
9
Coaceți până când fructul este fraged când este străpuns cu un cuțit și aluatul este auriu, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Lăsați Galeta să se răcească pe tigaie timp de 15 minute, apoi glisați pergamentul cu Galeta pe o grătar pentru a termina răcirea.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
11
Topiți conservele de caise într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Se amestecă lichiorul, apoi se trece printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Ungeți glazura peste fructele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dressing Japonez De Susan Preparat
13
Serviți Galeta caldă sau la temperatura camerei, tăiată în pene.
14
Puneți la frigider Galeta rămasă, bine acoperită, timp de până la 3 zile.
15
Se încălzește pe o foaie de copt într-un cuptor preîncălzit de 375 km F timp de aproximativ 10 minute pentru a crocanta crusta înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat