Galette de mere, pere și gutui

Galette de mere, pere și gutui
Galette de mere, pere și gutui este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, sare kosher, turbinado și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostata de pere, mere și gutui, Apple, pere și Quince Brown Betty, și Galette De Mere-Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crusta, puneți făina și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a amesteca. Împrăștiați untul deasupra și pulsați până când untul este în bucăți de mazăre. Rupeți crema de brânză în 3 sau 4 bucăți și adăugați-o în robotul de bucătărie. Pulsați până când untul și crema de brânză sunt în bucăți care variază ca mărime de la fulgi de ovăz la mazăre. Cu motorul pornit, stropiți încet în apa cu gheață, puțin câte puțin, adăugând suficient pentru ca aluatul să se țină împreună atunci când ciupiți o grămadă între degete. Ascultați sunetul motorului pentru a aprofunda, un indiciu aluatul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați scurt doar pentru a-l aduce împreună într-o bilă. Aplatizați-l într-un disc, înfășurați-l în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 45 de minute sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
3
Tăiați mărul și perele în cuburi de aproximativ 1/2 inch. Radeți grosolan gutuiul pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Puneți toate fructele într-un castron, presărați cu zahăr brun, făină, suc de lămâie, vanilie și sare și aruncați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă uniform untul în fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F, cu un suport în treimea inferioară. Întoarceți o foaie de copt cu margini de 17 pe 12 inci cu susul în jos și acoperiți fundul cu o foaie de hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați discul de aluat între 2 foi de folie de plastic ușor făinată și rulați într-un cerc de 14 inci. Îndepărtați foaia superioară de folie de plastic. Dacă cercul este neuniform, tăiați marginea aluatului cu o roată de pizza sau foarfece de bucătărie. Apoi, folosind foaia de jos, întoarceți cercul de aluat pe pergament. (Se va drapa peste marginile tigaiei.) Îndepărtați cu grijă a doua foaie de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Aranjați umplutura uniform peste aluat, lăsând o margine de 2 inci în jurul marginilor. Folosind pergamentul ca ajutor, pliați marginea în sus și peste fructe, învelind și plisând patiseria pentru a se potrivi perfect peste fructe pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
8
Pentru a termina, periați marginea de patiserie cu jumătate și jumătate și presărați zahărul turbinado uniform peste patiserie și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
9
Coaceți până când fructul este fraged când este străpuns cu un cuțit și aluatul este auriu, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Lăsați Galeta să se răcească pe tigaie timp de 15 minute, apoi glisați pergamentul cu Galeta pe o grătar pentru a termina răcirea.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Topiți conservele de caise într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Se amestecă lichiorul, apoi se trece printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Ungeți glazura peste fructele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Serviți Galeta caldă sau la temperatura camerei, tăiată în pene.
14
Puneți la frigider Galeta rămasă, bine acoperită, timp de până la 3 zile.
15
Se încălzește pe o foaie de copt într-un cuptor preîncălzit de 375 km F timp de aproximativ 10 minute pentru a crocanta crusta înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista