Galette de mere, pere și gutui
Galette de mere, pere și gutui este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, sare kosher, turbinado și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostata de pere, mere și gutui, Apple, pere și Quince Brown Betty, și Galette De Mere-Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta, puneți făina și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a amesteca. Împrăștiați untul deasupra și pulsați până când untul este în bucăți de mazăre. Rupeți crema de brânză în 3 sau 4 bucăți și adăugați-o în robotul de bucătărie. Pulsați până când untul și crema de brânză sunt în bucăți care variază ca mărime de la fulgi de ovăz la mazăre. Cu motorul pornit, stropiți încet în apa cu gheață, puțin câte puțin, adăugând suficient pentru ca aluatul să se țină împreună atunci când ciupiți o grămadă între degete. Ascultați sunetul motorului pentru a aprofunda, un indiciu aluatul este gata.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați scurt doar pentru a-l aduce împreună într-o bilă. Aplatizați-l într-un disc, înfășurați-l în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 45 de minute sau până la 1 zi.
Tăiați mărul și perele în cuburi de aproximativ 1/2 inch. Radeți grosolan gutuiul pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Puneți toate fructele într-un castron, presărați cu zahăr brun, făină, suc de lămâie, vanilie și sare și aruncați pentru a acoperi uniform.
Se amestecă uniform untul în fructe.
Preîncălziți cuptorul la 375 F, cu un suport în treimea inferioară. Întoarceți o foaie de copt cu margini de 17 pe 12 inci cu susul în jos și acoperiți fundul cu o foaie de hârtie pergament.
Așezați discul de aluat între 2 foi de folie de plastic ușor făinată și rulați într-un cerc de 14 inci. Îndepărtați foaia superioară de folie de plastic. Dacă cercul este neuniform, tăiați marginea aluatului cu o roată de pizza sau foarfece de bucătărie. Apoi, folosind foaia de jos, întoarceți cercul de aluat pe pergament. (Se va drapa peste marginile tigaiei.) Îndepărtați cu grijă a doua foaie de folie de plastic.
Aranjați umplutura uniform peste aluat, lăsând o margine de 2 inci în jurul marginilor. Folosind pergamentul ca ajutor, pliați marginea în sus și peste fructe, învelind și plisând patiseria pentru a se potrivi perfect peste fructe pe măsură ce mergeți.
Pentru a termina, periați marginea de patiserie cu jumătate și jumătate și presărați zahărul turbinado uniform peste patiserie și umplutură.
Coaceți până când fructul este fraged când este străpuns cu un cuțit și aluatul este auriu, aproximativ 50 de minute.
Lăsați Galeta să se răcească pe tigaie timp de 15 minute, apoi glisați pergamentul cu Galeta pe o grătar pentru a termina răcirea.
Topiți conservele de caise într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Se amestecă lichiorul, apoi se trece printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron mic.
Ungeți glazura peste fructele calde.
Serviți Galeta caldă sau la temperatura camerei, tăiată în pene.
Puneți la frigider Galeta rămasă, bine acoperită, timp de până la 3 zile.
Se încălzește pe o foaie de copt într-un cuptor preîncălzit de 375 km F timp de aproximativ 10 minute pentru a crocanta crusta înainte de servire.