Galete individuale de dovlecei, lămâie și Ricotta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Galetele individuale de dovlecei, lămâie și Ricotta. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fleur de sel, apă cu gheață, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Galete Individuale De Dovlecei, Lămâie Și Ricotta, Afine Ricotta Galettes, și Galete De Ciocolată, Căpșuni Și Ricotta.
Instrucțiuni
Bateți făina și sarea în mediucastron. Folosind vârful degetelor, frecați untulamestec de făină până se formează o masă grosieră.
Adăugați4 linguri de apă cu gheață, 1 lingurăla un moment dat, amestecând până când aluatul se formează aglomerări umede și adăugând mai multă apă până la linguri, după cum este necesar, dacă aluatul este prea uscat.Formați aluatul în 2 bile; aplatizați fiecare îndisc. Înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin30 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de rulare.
Așezați dovleceii în colanderset peste castron mare.
Se presară cu sare 3 / 4teaspoon și se aruncă pentru a acoperi.
Lăsați să se scurgă30 de minute. Lucrând în loturi, stoarcețidovlecei în prosop de bucătărie pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil.
Topiți 2 linguri de unt cu ulei întigaie mare mare la foc mediu.
Addonion și saut până la moale și translucid,aproximativ 7 minute.
Adăugați usturoi și saut până laparfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați dovlecelși suc de lămâie; reduceți focul la mediu-micși gătiți până când dovlecelul este fraged,amestecând ocazional, aproximativ 12 minute.Se răcește la temperatura camerei.
Bateți brânza ricotta,1/3 cană parmezan, ou, coajă de lămâie, 1/2 linguriță piper, șirămânând 1/2 linguriță sare într-un bol mediu.Se amestecă amestecul de dovlecei răcit.
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Rollout 1 disc aluat la 1/8-inch grosime. Folosindplacă cu diametrul de 6 inci, tăiați 3 aluatur. Repetați cu aluatul rămas.
Așezați 3 runde de aluat pe fiecare foaie de copt.
Topiți restul de 2 linguri de unt.Lingura 1/2 cana de umplere în centrul de 1 aluat, lăsând 1 1/4-la 1 1/2-inch de frontieră.Îndoiți cu grijă marginea, plierea marginilor pentru a crea produse de patiserie rotunde cu aproximativ 2 până la 21/2 inci de umplutură expusă în centru.Repetați cu umplutura rămasă și aluatulrotunde.
Ungeți crustele cu unt topit.
Stropiți orice unt topit rămaspeste umplutura in centre.
Presărați galetecu 1/4 cană de parmezan rămasă.
Se presară ușor cu fleur de sel.
Coaceți galetele 15 minute. Reducetemperatura cuptorului la 375 F.
Coaceți până când crusta este aurie și umplutura este setată și începe să se rumenească, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Runspatula sub galettes pentru a slăbi.
Lăsați să se odihnească 5 minute. înainte se poate face 4 oreînainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Serviți galetele individuale fierbinți sau latemperatura camerei.
* Un tip de sare de mare; disponibil la somesupermarket-uri și la magazinele de produse alimentare de specialitate.
Rosul este o pereche populară de vară, dar este, de asemenea, un vin delicios de savurat pe tot parcursul anului. Cu această masă, ne place 2007 " Sabine & 148; ros Diametru ($1
Denumirea franceză Coteaux d ' Aix-en-Provenceappellation. Aromele răcoritoare de căpșuni ale acestui Syrah-Grenache se amestecă pereche cu galetele. Când vă aflați la magazin, rețineți că veți avea nevoie de suficientros circulatorpentru a vă servi oaspeții și pentru a le folosi în sos pentru pere.