Galete De Fructe De Vară
Galettes de fructe de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 2 și costă $ 6.55 pe portie. O porție conține 1436 calorii, 18g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți afine, căpșuni, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piersici ai putea urma acest curs principal cu Ușor Ca Placinta Piersici ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 68%. Rețete similare includ Galete De Fructe De Vară, Mini Galete De Fructe De Vară, și Mini Galete De Fructe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Întindeți o crustă de plăcintă pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau pe o piatră de copt, lăsând loc pentru a doua crustă de plăcintă de lângă ea.
Amestecați împreună piersicile feliate cu jumătate de afine, 2 linguri de făină și 2 linguri de zahăr într-un bol.
Se toarnă peste o crustă de plăcintă lăsând o margine de 1 inch. Îndoiți marginea neacoperită peste marginea fructului și prindeți-o în pliuri.
Presărați crusta și umplutura de fructe cu 3 linguri de zahăr turbinado (sau crud).
Așezați a doua crustă de plăcintă pe foaia de copt.
Se amestecă împreună căpșunile feliate, restul de afine, 2 linguri de făină și 2 linguri de zahăr în castron.
Se toarnă peste a doua crustă de plăcintă și se formează Galeta la fel ca prima.
Se presară cu 3 linguri de zahăr turbinado.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este ușor rumenită, 12 până la 14 minute.
Se presară cu mai mult zahăr, dacă se dorește.
Serviți cald sau la temperatura camerei.