Galete de brânză de legume și de capră de vară
Galetele de brânză de legume și de capră de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 460 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie, ceapă verde, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Paste de legume de vară cu medalioane crocante de brânză de capră, Galete De Brânză De Capră Cu Smochine Și Lavandă, și Brânză De Capră Și Galete De Struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa verde în uleiul încins până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoi; gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Combinați brânza de capră, parmezanul și ardeiul cayenne într-un bol mic; se amestecă cu o furculiță până se amestecă.
Aplatizați ușor fiecare foaie de patiserie cu un sucitor pe o suprafață ușor înmuiată.
Tăiați fiecare foaie în patru pătrate. Tăiați ușor o margine la aproximativ 1/4 inci de marginile fiecărui pătrat folosind un cuțit ascuțit, fără a trece prin aluat.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Aranjați pătrate de patiserie cu puf pe o foaie de copt; întindeți amestecul de brânză de capră pe fiecare pătrat. Topiți fiecare pătrat cu amestec de ceapă. Se răcește la frigider timp de 5 până la 10 minute.
Aranjați feliile de dovlecei și roșii într-un model pe fiecare pătrat de patiserie puf, permițând legumelor să se suprapună. Condimentează cu sare și piper negru.
Stropiți cu aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria de puf se rumenesc și se umflă, aproximativ 20 de minute.
Garnisiți cu fâșii de busuioc.