Gale gand ' s Pinwheel Cookie aluat
Gale gand ' s Pinwheel Cookie aluat este un vegetarian desert. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1115 calorii, 15g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Clătitele cu lapte bătut ale lui Gale Gand, Ciocolata Chip Cookie Aluat Cupcakes Cu Cookie Aluat Buttercr, și Cookie Unt Pinwheel Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cernem împreună făina, praful de copt și sarea. În mixerul în picioare prevăzut cu atașament cu palete, bateți untul până devine pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați zahărul și bateți până devine ușor și pufos, încă aproximativ 2 minute.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie.
Adăugați amestecul de făină și bateți la foc mic doar până se combină.
Împărțiți aluatul în jumătate. Formați 1 jumătate în pătrat de 4 pe 4 inci, înfășurați în folie de plastic și puneți deoparte. Întoarceți cealaltă jumătate la mixer. În castron de metal setat peste tigaie de apă abia fierbe, se topesc ciocolata, amestecand pana se omogenizeaza.
Adăugați ciocolată topită în aluat în mixer și bateți doar până se combină. Formați aluatul de ciocolată în pătrat de 4 pe 4 inci și înfășurați în folie de plastic. Puneți la frigider ambele pătrate de aluat 30 de minute.
Tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Tăiați fiecare pătrat de aluat în 4 benzi.
Așezați 3 benzi de aluat de ciocolată și 4 benzi de aluat de vanilie pe foaia de copt și dați-le la frigider. Între 2 foi de hârtie pergament, întindeți a 4 - a fâșie de aluat de ciocolată într-un dreptunghi de 6 pe 7 inci (folosiți rigla pentru a vă asigura că dimensiunile sunt exacte).
Scoateți 1 fâșie de aluat de vanilie din frigider și, între 2 foi de hârtie pergament, rulați în pătrat de 6 pe 6 inci. Îndepărtați foaia superioară de pergament din fiecare aluat și răsturnați aluatul de vanilie pe ciocolată, aliniind marginile superioare și inferioare și permițând 1/2 inch de aluat de ciocolată să iasă pe fiecare parte. Rulați sucitorul ușor peste aluaturi pentru a adera, apoi îndepărtați foaia superioară de pergament. Îndoiți 1/2 inch suplimentar de aluat de ciocolată peste vanilie pe 1 parte. Începând cu partea pliată și folosind pergamentul ca ajutor, înfășurați bine aluatul în jurnal. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați. Repetați cu fâșiile rămase de aluat pentru a forma 4 bușteni.
Păstrați aluatul înghețat până când este gata să feliați și să coaceți. Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți 2 foi mari de copt. Folosind un cuțit ascuțit, feliați aluatul în felii groase de 1/4 inci și așezați 1 1/2 inci pe foaia de copt.
Coaceți până când aluatul de vanilie este ușor auriu, 9 până la 11 minute. Face 20 cookie-uri.