Făină De Porumb-Anghinare Prăjită

Făină De Porumb-Anghinare Prăjită
Anghinarea prăjită cu făină de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 653 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,52 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați maioneză cu usturoi-lămâie, zară, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până mayo ai putea urma acest curs principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Făină de porumb-păstrăv prăjit cu Grapefruit și salvie prăjită, Făină de porumb-aripi de Skate prăjite, și Pui Prăjit La Cuptor Cu Făină De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați la 3 inci deasupra fiecărei anghinare, folosind un cuțit zimțat. Aruncați porțiunea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
2
Îndepărtați și aruncați frunzele din porțiunile inferioare de anghinare. Tăiați pielea verde de pe părți și tulpini, folosind un cuțit de tăiat, având grijă să lăsați capetele tulpinii intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Tăiați fiecare anghinare pe lungime în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
4
Scoateți și aruncați bobinele.
5
Se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la foc mediu-mare la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Combinați făina de porumb, sarea și piperul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Bateți împreună Zara și oul într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Aruncați anghinare în făină. Scufundați în amestecul de ouă și dragați în amestecul de făină de porumb, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
OuăOuă
9
Se prăjesc anghinare, în loturi, în ulei fierbinte 5 minute sau până se înmoaie și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Se servește cu maioneză
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
12
Amestecuri.
13
Anghinare prăjită rapid: substitut 2 (14-oz.) cutii de fund de anghinare, clătite și scurse, pentru anghinare proaspete. Reduceți sarea la 1 linguriță. Se usucă anghinarea cu prosoape de hârtie; tăiați fiecare în sferturi. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, începând cu Pasul face 4 până la 6 porții; pregătire: 15 min., Fry: 5 min. pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
AnghinareAnghinare
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista