Făină De Porumb-Anghinare Prăjită
Anghinarea prăjită cu făină de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 653 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,52 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați maioneză cu usturoi-lămâie, zară, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până mayo ai putea urma acest curs principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Făină de porumb-păstrăv prăjit cu Grapefruit și salvie prăjită, Făină de porumb-aripi de Skate prăjite, și Pui Prăjit La Cuptor Cu Făină De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați la 3 inci deasupra fiecărei anghinare, folosind un cuțit zimțat. Aruncați porțiunea superioară.
Îndepărtați și aruncați frunzele din porțiunile inferioare de anghinare. Tăiați pielea verde de pe părți și tulpini, folosind un cuțit de tăiat, având grijă să lăsați capetele tulpinii intacte.
Tăiați fiecare anghinare pe lungime în sferturi.
Scoateți și aruncați bobinele.
Se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la foc mediu-mare la 35
Combinați făina de porumb, sarea și piperul într-un castron puțin adânc.
Bateți împreună Zara și oul într-un alt castron.
Aruncați anghinare în făină. Scufundați în amestecul de ouă și dragați în amestecul de făină de porumb, scuturând excesul.
Se prăjesc anghinare, în loturi, în ulei fierbinte 5 minute sau până se înmoaie și se rumenesc.
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Anghinare prăjită rapid: substitut 2 (14-oz.) cutii de fund de anghinare, clătite și scurse, pentru anghinare proaspete. Reduceți sarea la 1 linguriță. Se usucă anghinarea cu prosoape de hârtie; tăiați fiecare în sferturi. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, începând cu Pasul face 4 până la 6 porții; pregătire: 15 min., Fry: 5 min. pe lot.