Fulgi de ovăz uscate de cireșe și Pecan este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 255 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați tarta de pecan si cirese uscate cu artar, Fulgi de ovăz și biscuiți cu cireșe uscate, și Ciocolata & Uscate Cherry Fulgi De Ovăz Cookie & Primul Meu Video pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 5 ingrediente la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute sau până se îngroașă.
2
Se ia de pe foc. Se amestecă 4 linguri de zahăr brun și următoarele 3 ingrediente. Lingură 1 cană fulgi de ovăz în fiecare din cele 6 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Fulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Presărați uniform cu nuci pecan și restul de 1 lingură de zahăr brun.