Fulgi de ovăz coapte cu afine uscate și caise ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 72 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 248 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați stafide, ovăz tăiat din oțel, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Făină de ovăz la cuptor cu afine uscate, Pâine de grâu-umplutură de mere cu afine uscate și caise, și Cotlet de porc cu parfum de rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă ovăzul și nucile tăiate din oțel într-un recipient ceramic sau într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz Tăiat Din Oțel
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2
Adăugați suficientă apă filtrată pentru a vă scufunda complet ovăzul și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Filtrată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
3
Adăugați un strop de sare și două linguri de iaurt proaspăt, zer, chefir sau lapte bătut.Lăsați ovăzul și nucile să se înmoaie, acoperite, peste noapte într – un loc cald din bucătărie-aproximativ opt până la douăsprezece ore.După ce amestecul de ovăz și nuci s-a înmuiat peste noapte, aruncați-le într-o strecurătoare pentru a se scurge și așezați amestecul înapoi în recipientul ceramic sau în vasul de amestecare.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade Fahrenheit și ungeți o tigaie dreptunghiulară de 13 x 9 inci cu ulei de cocos sau o altă grăsime sănătoasă la alegere.Între timp bateți împreună ouăle, laptele, siropul de arțar (dacă îl utilizați), până când sunt bine combinate și spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Cocos
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Chefir
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se toarnă amestecul de ouă, lapte și sirop de arțar peste ovăzul și nucile înmuiate, amestecând bine pentru a se combina într-un amestec asemănător terciului.Îndoiți ușor fructele uscate, scorțișoara și uleiul de cocos în amestecul asemănător terciului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Cocos
Fructe Uscate
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Cereale Calde
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5
Turnați amestecul într-o tigaie unsă și neteziți-l cu o spatulă de cauciuc pentru a asigura o coacere uniformă și un aspect bun.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 375 de grade Fahrenheit timp de patruzeci până la patruzeci și cinci de minute sau până când fulgii de ovăz obțin o culoare maro-aurie plăcută deasupra, un cuțit introdus în centrul său iese curat și fără lichid și parfumul de ovăz copt, fructe uscate și scorțișoară parfumează bucătăria ta.Dacă puteți suporta așteptarea, lăsați fulgii de ovăz coapte să se răcească timp de cinci până la zece minute înainte de a tăia în pătrate și de a servi.