Făină de ovăz la cuptor cu afine uscate și caise
Fulgi de ovăz coapte cu afine uscate și caise ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 72 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 248 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați stafide, ovăz tăiat din oțel, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Făină de ovăz la cuptor cu afine uscate, Pâine de grâu-umplutură de mere cu afine uscate și caise, și Cotlet de porc cu parfum de rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ovăzul și nucile tăiate din oțel într-un recipient ceramic sau într-un bol de amestecare.
Adăugați suficientă apă filtrată pentru a vă scufunda complet ovăzul și nucile.
Adăugați un strop de sare și două linguri de iaurt proaspăt, zer, chefir sau lapte bătut.Lăsați ovăzul și nucile să se înmoaie, acoperite, peste noapte într – un loc cald din bucătărie-aproximativ opt până la douăsprezece ore.După ce amestecul de ovăz și nuci s-a înmuiat peste noapte, aruncați-le într-o strecurătoare pentru a se scurge și așezați amestecul înapoi în recipientul ceramic sau în vasul de amestecare.Preîncălziți cuptorul la 375 de grade Fahrenheit și ungeți o tigaie dreptunghiulară de 13 x 9 inci cu ulei de cocos sau o altă grăsime sănătoasă la alegere.Între timp bateți împreună ouăle, laptele, siropul de arțar (dacă îl utilizați), până când sunt bine combinate și spumoase.
Se toarnă amestecul de ouă, lapte și sirop de arțar peste ovăzul și nucile înmuiate, amestecând bine pentru a se combina într-un amestec asemănător terciului.Îndoiți ușor fructele uscate, scorțișoara și uleiul de cocos în amestecul asemănător terciului.
Turnați amestecul într-o tigaie unsă și neteziți-l cu o spatulă de cauciuc pentru a asigura o coacere uniformă și un aspect bun.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 375 de grade Fahrenheit timp de patruzeci până la patruzeci și cinci de minute sau până când fulgii de ovăz obțin o culoare maro-aurie plăcută deasupra, un cuțit introdus în centrul său iese curat și fără lichid și parfumul de ovăz copt, fructe uscate și scorțișoară parfumează bucătăria ta.Dacă puteți suporta așteptarea, lăsați fulgii de ovăz coapte să se răcească timp de cinci până la zece minute înainte de a tăia în pătrate și de a servi.