Fă-Ți Propriul Tacos Bar

Fă-Ți Propriul Tacos Bar
Asigurați-vă propriul Bar Tacos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 479 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chipotles în sos adobo, ardei jalapeno, brânză Monterey pepper jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fă-Ți Propriul Tacos, Cum să faci Tacos sănătos de mers pe jos, și Cum se face mini Tacos: stil de pui BBQ.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Într-o tigaie mică preîncălzită la foc mediu, adăugați ulei și carne de piept de curcan. Carne brună 2 sau 3 minute, apoi adăugați ceapă și usturoi. Gatiti ceapa si Carnea impreuna inca 3-5 minute. Se amestecă chipotles, praf de chili și sos de roșii. Condimentează umplutura cu sare după gust. Se amestecă 1/2 cană de apă în umplutură. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Încălziți o tigaie mică până la medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ulei și carne de porc în tigaia fierbinte. Rupeți carnea de porc pe măsură ce se rumeneste, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ardei în carnea de porc și condimentați amestecul cu chimen, sos de cayenne, ienibahar, sare și piper. Reduceți căldura la moderată și gătiți umplerea cu 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Adăugați 1/2 cană de apă la carnea de porc. Reduceți căldura la minim pentru a menține umplerea caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Combinați toate ingredientele Pico De Gallo într-un castron mic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Pentru a asambla bara, aranjați cochilii taco lângă blatul aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Serviți umpluturile din skilletele în care au fost gătite.
8
Așezați toppingurile în vase mici pe partea opusă a blatului aragazului. Fasolea roșie Tex Mex și orezul sau fasolea prăjită cumpărată din magazin fac o farfurie excelentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Fasole RoșieFasole Roșie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse

Ingrediente

2chipotles în sos adobo, tocatchipotles în sos adobo, tocat1Bucăți de caramele Heath Bar10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime11 lingură de oregano uscatpraf de chili, un palmier rotunjitpraf de chili, un palmier rotunjit10creveți și cu veneSare grosierăSare grosieră32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze proaspete de cilantro tocatefrunze proaspete de cilantro tocate2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1miciardei gras verde, tocatardei gras verde, tocat11 lingură de oregano uscatchimen măcinat, o palmăchimen măcinat, o palmă605pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de porc măcinatăcarne de porc măcinată605pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpiept de curcan la sol, greutatea medie a 1 pachetpiept de curcan la sol, greutatea medie a 1 pachet10creveți și cu veneSos Taco, orice marcăSos Taco, orice marcă2smallsardei jalapeno, însămânțați și tocațiardei jalapeno, însămânțați și tocați11 lingură de oregano uscatulei de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaieiulei de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaiei1miciceapa, tocataceapa, tocata3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmărunțită Monterey piper Jack brânză, aproximativ 1/2 liremărunțită Monterey piper Jack brânză, aproximativ 1/2 lire1picăturămai multe sos de piper cayenne, după gustmai multe sos de piper cayenne, după gust10creveți și cu veneRoșii de prune roșii tăiate cubulețeRoșii de prune roșii tăiate cubulețe1ardei gras roșu, tocatardei gras roșu, tocat2Salată romaine mărunțită, InimiSalată romaine mărunțită, Inimi10creveți și cu veneSareSare10creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat6ceapă verde tăiatăceapă verde tăiată3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcheddar mărunțit sau cheddar afumat, aproximativ 1/2 lirecheddar mărunțit sau cheddar afumat, aproximativ 1/2 lire10cochilii de taco de dimensiuni superioare, încălzite la instrucțiunile pachetuluicochilii de taco de dimensiuni superioare, încălzite la instrucțiunile pachetului2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)3roșii coapte de viță galbenă, însămânțate și tăiate cubulețeroșii coapte de viță galbenă, însămânțate și tăiate cubulețe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie1miciceapa alba, tocataceapa alba, tocata1ardei gras galben, tocatardei gras galben, tocat

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer râul Rus Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista